Důsledky

Důsledky

Anotace: ,,,,,

Jsi středem posměchu
jestli se nepletu
nadělals neplechu
tak trp !
Ujely ti nohy
s Andulou z Plaňan
teď čekáš roběnko
jsi na ně vázán
Tak postav se čelem
k téhle radosti
Příchod na Svět
je velkou událostí !
Nebudeš už moci
s kumpány pařiti
taneční zábavu
měl sis rozmysleti
Autor v.hercik, 27.06.2014
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí