MŮJ MILÝ DENÍČKU

MŮJ MILÝ DENÍČKU

Anotace: :-)

Můj milý deníčku
dám si skleničku
budu mít opičku
zazpívám písničku
obuju botičku
zavážu tkaničku
milé dám hubičku
do kapsy travičku
pro moji babičku
řekne mi hošíčku
uvař z ní kašičku
ať mám trošičku
veselou hlavičku
při svitu měsíčku
bude pást kravičku
se slzou na víčku
kanoucí po líčku
cítit se v nebíčku
a ty můj deníčku
drž o tom tlamičku!
Autor Weylin, 30.06.2014
Přečteno 433x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, Pamína, Petros
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí