Mars je žena!

Mars je žena!

Anotace: Říká se, že muži jsou z Marsu a ženy z Venuše. Pravda je ovšem jiná a jejím vyřčením porušuji slib...tak si toho važte.

Rudá jsi planeta sluneční soustavy
myšlenek víření ne a ne zastavit.
Žhnoucí jádro tvé zdá se neusíná,
i když už energie pozvolna uhasíná.

V okamžiku spánku je pozdě již,
cítíš, víš, že se dosti nevyspíš.
Čeká tě bolehlav, pracovní povinnost,
nekonečná šichta a na šéfa zlost.

Budík zazvonil, začla ti práce
Otáčet se, to není legrace.
Naopak jest to velká dřina,
nohy tápou, mozek dřímá.

Bum a přistála kosmonautů družina
Zavíráš očí, představení začíná
Zadržíš dech, ať nic nepoznají
Zasadí vlajku, domů pospíchají

Zvládnuto na jedničku s hvězdičkou,
dále si myslejí, že jsi jen kuličkou.
Pravdu známe jen ty a já
a u mě je dobře ukrytá.
Autor Serja, 14.07.2014
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí