Hladová ryba

Hladová ryba

Anotace: Pozdrav od moře.

Naháč se vám v moři koupá,
pod břichem se mu cos houpá,
ryba je moc zvědavá,
hlad ji pokoj nedává.

Opatrně k němu pluje,
stále víc se přibližuje,
tahle tučná žížala,
bude kořist nemalá.

Vyrazila do útoku.
míří přesně do rozkroku,
rybka přece netuší,
že se tohle nesluší.

Je tu nyní poučení,
pro naháče moře není,
plavky se vám vyplatí,
nebudete kastráti.
Autor Psavec, 15.07.2014
Přečteno 531x
Tipy 4
Poslední tipující: Martinecka23, střelkyně1, AndreaM
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný pozdrav:)

16.07.2014 13:34:50 | střelkyně1

dobrý :D

16.07.2014 00:04:12 | Julien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí