O BEZPEČNOSTI PRÁCE

O BEZPEČNOSTI PRÁCE

Anotace: :-)

Dostal jsem po hlavě tvárnicí
proto teď ležím v márnici
kdybych stačil zavčas uhnout
nemusel bych tady tuhnout
není to moc milé
být zmražený jak filé..

Však kremační pec
to vám bude věc!
Teplo jako v solárku
žádný led a polárku
spálený jak od moře
k té zubaté potvoře!

Vedle soused v mrazáku
má to všechno na háku
ztuhlý je jak treska
a nemluví moc dneska
má z toho chudák zimnici
že skončil jak nanuk v lednici.

Tož doběhla mě smrtka
tak natáhl jsem brtka
povídá mi naivko-
už nezajdeš si na pivko
v práci přilbu měl jsi mít
a nemusel jsi tady hnít.

Tak tohle bylo krátce
o bezpečnosti práce...
Autor Weylin, 19.07.2014
Přečteno 451x
Tipy 2
Poslední tipující: Aiury, Julien
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobře zpracované a zábavné :D

19.07.2014 13:08:07 | ThalEndie

:D dobře ty

19.07.2014 12:09:30 | Julien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí