Pojistka

Pojistka

Anotace: Nic nezabrání záletům.

Do železa kovář buší,
pás cudnosti vyrabí,
že se hodí, správně tuší,
skryje ho pod hedvábí.

Svůdníci tak nepochodí,
pokud nejsou kasaři,
jenže muži činorodí,
hned jsou ženský lékaři.

Pojistka tak ztrácí cenu,
chytráci vždy vyhrají,
pokud nenáš věrnou ženu,
užívá si potají.
Autor Psavec, 04.08.2014
Přečteno 442x
Tipy 8
Poslední tipující: Květka Š., střelkyně1, AndreaM, básněnka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není nevěrných žen, jsou jen takové, které oslovili cizí muži;-)

04.08.2014 16:19:21 | básněnka

ach ty ženy nevěrné

04.08.2014 14:58:18 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí