Ten sen byl takový, že

Ten sen byl takový, že

Anotace: Nelíbí se libidu

Jedu si tak na kole,
vezu ženu ty vole.
Od pasu dolů nic,
jo, já nebudu už panic.
S chutí zabořím se hloub,
vzbudí mě do trenek proud.
Říkám si, no nic, jsem dojel,
do nákupu přibude mi Ariel.

Víš, to jsme to dojeli,
když jste mě prokleli.
No nic, připravím se, bude hůř,
s tím rozdílem, že nechci to 'už'...
Autor Dimitrij Francheskoli, 05.08.2014
Přečteno 500x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí