Vzácný nápoj

Vzácný nápoj

Anotace: ,,,,,

Nosím v sobě
vzácný nápoj
Čejda o něm kdysi zpíval
dál nesu ten prapor !
A pod zástavou
nosím kalhot na gumu
stahuju s ní
občas bublinu
Večer bublinu povolím
a vyvalí se pupek
na peřinu
Autor v.hercik, 09.08.2014
Přečteno 374x
Tipy 1
Poslední tipující: Kubský P.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí