Kretenismus

Kretenismus

Anotace: ......

Basta fidli
na housličky
už to mydlí
sousedovic Péťa
Je to pěkná nota !
Někdy slýchám z rádie
dost podobný árie
Nevadí mi ani trochu,
že sám nemám ani šprochu
hudebního nadání
Já, když spustím
tak to ovšem
na mou věru
kretenismem zavání
Autor v.hercik, 26.09.2014
Přečteno 409x
Tipy 1
Poslední tipující: Dominik Plesr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí