o vousech

o vousech

Anotace: ...

Jako se ruka rukou myje
Myje i noha nohou se
Jedna z nich kope druhá bije
Což nelze říci o vouse
Ten pouze roste na mé tváři
Ač nedal jsem mu svolení
Když odtrhnu list v kalendáři
Zase mě čeká holení

Ruka má ruku jisté ráda
A noha nohu ještě víc
Každý chce míti kamaráda
Proč jich však mít hned na tisíc?
Proč tisíc vousů tvář mi zdobí
Což mnohé ihned odradí
Jsou jako škrabka na nádobí
Stěží je někdo pohladí
Autor Petrik78, 28.09.2014
Přečteno 510x
Tipy 3
Poslední tipující: Jana M., AndreaM, koza rohata
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať žije hravá poezie.

18.11.2014 21:46:26 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí