Starý drak

Starý drak

Anotace: ...

Je starý černý drak
A sedí doma v křesle
A mračí se jak mrak
A vypadá dost sklesle
Ač trápí se a mučí
Upadá do smutku
Když každé z těch hlav kručí
V jediném žaludku

Proč nikdo nepoví
Starému drakovi
Že nápoj lihový
Zdraví mu zničí
Proč metat plameny
Na holky hubený
Co je to za menu
Když jenom cvičí

Všechny dnešní princezny
Chtej bejt jako missky
Zkuste si pak z takových
Dělat třeba řízky
Cvičí dlouho do noci
Formují své tvary
Zde nemůže pomoci
Pepř ba ani kari

A v jedné jeho hlavě
Se právě zrodil nápad
A okolní dvě hlavy se pokouší ho chápat
Vypraví se do hor hledat svého brášku
Vytvoří tam recept na princezny v prášku
Ač nebudou chutnat
Jako když jsou pravý
Doufám že se zatím
Ty ostatní spraví
Autor Petrik78, 29.09.2014
Přečteno 658x
Tipy 9
Poslední tipující: Qajja87, MishaArt, Jana M., Jort, Joe Vai, Frr, AndreaM
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká hra se slovy.

18.11.2014 21:45:34 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí