Nepřítel na telefonu

Nepřítel na telefonu

Anotace: Balada o datovém připojení.

V temnotách svítí

spása moje malá,

ze světa sítí

lidským teplem sálá.

 

Zachytit mohu

vše, co oku ladí,

ve vlastním slohu

další zraky svádím.

 

Však náhle hlásí:

GPRS/EDGE.

To zdroj mé spásy

vzkazuje mi: Heč!

Autor free.poet, 03.10.2014
Přečteno 482x
Tipy 1
Poslední tipující: AndreaM
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí