Africká děva

Africká děva

Anotace: V Africe se dějí věci.

Snědé děvče z Mosambiku,
dneska mělo velkou kliku,
lev se na ni zblízka kouká,
proto na strom hned se souká.

Pod stromem si lev teď hoví,
co se děje, děvče poví,
zprávu klackem vybubnuje,
lovce rychle informuje.

Tohle bude pro nás hříčka,
zaženeme toho lvíčka,
celá ves se na to těší,
jen tvůj brácha má moc řečí.

Prý ta šelma prchne sama,
nebude to žádné drama,
pusy tvé se každý bojí,
ani lev tam neobstojí.
Autor Psavec, 04.10.2014
Přečteno 325x
Tipy 4
Poslední tipující: básněnka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

informace už se řítí
tamtam snědých nití:-)

07.10.2014 11:20:57 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí