A tak to začalo

A tak to začalo

Anotace: ...

Když jsme byli ještě mladší

a chodili do školy,

hráli jsme si doma s pískem

a dělali úkoly.

 

Když jsme byli trochu starší

a potkali přátele,

zašli jsme si do hospody

popíjeti vesele.

 

Rum se s rumem vždycky sešel,

najednou tam byly čtyři.

Než se chudák člověk naděl,

rodiče ho doma bili.

 

My však tajně pili dále,

domů často lezli oknem

a každý den těšili se,

kdy si znovu trošku loknem.

 

A tak žijem na tom světě,

alkohol je čím dál tvrdší,

tak to pěkně začalo

a škaredě skončí.

Autor pešu, 05.10.2014
Přečteno 505x
Tipy 2
Poslední tipující: James Libustka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí