Zasnění

Zasnění

Anotace: ......

Chtěl bych být
dítětem z podkroví
kam nikdo
zbytečně nechodí
Hrát si
a bezstarostně pobíhat ze schodů
trůnit na půdě
zhlížet majestátně dolů....


Mít své tajné skrýše
na podzim doplnit
klukovské chýše
a vládnout impériu jako král !

Uliční psi by byli lokaji
kočky jak konkubíny by se mrouskaly
pavoučí princ by měl svůj kout - svůj ráj

A kdyby snad se mi zachtělo
podívat se mezi lid
já k mamince bych jako dítko letělo
naplnit maličký břich

Dostal bych štrůdlu kousek
a navrh jablíčko červené
však jsem byl taky kousek
Konec snění, pane Králi...Vstaneme !
Autor v.hercik, 24.10.2014
Přečteno 393x
Tipy 1
Poslední tipující: Lůca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí