Potentát

Potentát

Anotace: ......

Ráno , když vydloubu si ospalky
dám ženě pusu
nasypu Lórince zrnka
a proběhnu svoje plíce

Ponořím se do snění
alarmuju svědomí
Připravuju atentát
POTENTÁT !

Odpálím bombu,
už se to blíží !
A z mé řitky
vyběhnou zbytky
...a je po válce
Autor v.hercik, 28.10.2014
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí