Svůdník

Svůdník

Anotace: Krátká hravá

Sedím, jedu tramvají, koukám kolem z nudy
V tom přistoupí slečna a má velký dudy.
Okamžitě zpozorním, protáhnu si údy:
Je to tady zase! Ovládaj mě pudy!
Že bych to na ni zkusil s těmi svými bludy?
Milá paní, prosím, vás,
Jsem ve městě nový,
Poraďte mi kudy?
Slovo dalo slovo, vše se dobře vyvíjí
I když jsem celý rudý, říkám, ať se nelekne,
Že jsem chlapec chudý
A už klíčem odmykám dvířka svojí půdy
Tudy, slečno, tudy…….!:-)
Autor Plicnenka, 06.11.2014
Přečteno 415x
Tipy 1
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí