Polednice od A.O.

Polednice od A.O.

Anotace: U postele dítě stálo Z plna hrdla vřískalo Bodějž bys už trochu málo Svoji kušnu...

U postele dítě stálo
Z plna hrdla vřískalo
Bodějž bys už trochu málo
Svoji kušnu zavřelo

Večerníček v okamžení
Táta stále nejde od milenky
Mě tu zase zhasnul sporàk při vaření
Pro Tebe rozmazlenče , Ty

Tak ticho, tady máš vojáčka a tančíček
Hraj si , Adolfe, tady máš kohouta
Než kohout, tank i vojáček
Bum bác, leti do záchoda

Zas a znovu do děsivého křiku
Vař si to tu sám!
Že na Tebe prevíte učitelku zavolám!
Pojď si pro něj Ty pětkodárnice
Vezmi si ho hulváta
Držkuje jen a huláká

A u světnice náhle někdo dvéře ztěžka odmyká
S učebnicí v černých stínech osoba
S knížkou v ruce
Haksny křivé
Hlas tornádu podoba

Gutten Morgen
Nečumte tak zarytě
Na ta slova začla hbitě
Honit dítě s testem po bytě
Když pak celá vyčerpaná děcko v rohu zlinčovala
Pozvali jsme jí aby čaje s námi se napila.

Však náhle dobíjení prvni druhá třetí
Vybíhá náhle ze dveří
Však po peti minutách tu v mdlobách ležím
Přede mnou tu testy leží ,
Červená tužka leskne se
Ať se ta potvora ve vlastní šťávě škvaří
Dítě poradit mi nemůže protože je v pokoji zamknutě
Autor vipveka, 16.11.2014
Přečteno 466x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí