Křeček vs. hrníček

Křeček vs. hrníček

Anotace: copak jedí křečci???

Křeček spapal zrníčko....
ztloustl jenom maličko.
Nedivte se vážení,
Vždyť měl dlouhé vedení...

Vedení jak z Ostravy,
Přes Brno až do Prahy.
Radost mu to nebralo,
vůbec ho to neštvalo.

Jed zrníčka dál a dál,
pak se ho však každý bál,
nevěděl co dělati,
pro radu šel ke trati.

Ve vlaku jel moudrý kmet,
jmenoval se Čipík, zvěd.
Křeček si šel pro radu,
zpravil si tím náladu.

Od teď nejí zrníčka,
radši papá z hrníčka.
A co že v něm pořád má??
To nikomu nevydá.

Kdo to zjistí, vzápětí,
hlavička mu uletí,
co je tedy v hrníčku??

Těla malých křečíčků... !!!
Autor Mstitel1, 30.01.2007
Přečteno 533x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velice zajímavé,ale moc se mi to líbí:-)

06.03.2007 19:27:00 | Keikó

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí