Óda na Ameriku

Óda na Ameriku

Miluj Sebe, a měj sílu, jsi Američan, ty nemůžeš mít kýlu.
Jsi nadčlověk, Američan!, na co šáhneš to se daří, tvrdé rysy v drsné tváři.
Svět bude tě poslouchat jak Ty pískáš, coca colou si Svět získáš,
a mekáááč na každém kroku, jsi Američan!, nesmrtelný hochu.

Rambo je náš idol, můžeš vypít i Sidol, i Jar ultra, Nic tě neporazí,
protivníkům to vždy náladičku zkazí.
Jsi Američan, a kdo je více, půjč raketu si od Rusů, a leť k Měsíci vstříce.
Raketoplán zhasnul, však Ty, Ameriko! postavíš jistě jiný skvost,
už mě z toho svrbí nos.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 28.11.2014
Přečteno 509x
Tipy 1
Poslední tipující: WIRUS
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí