Veselé Vánoce

Veselé Vánoce

Anotace: Takové, netradiční přání k Vánocům :-)

Vyndal jsem snipu, k oknu jsem zaklekl,
čekal jsem na Santu aby se zalekl.
Santa už letí, přes hledí ho vidim,
Santa na mě mával a já po něm střílim.

Motor mu vysadil, Santa se vyděsil,
do továrního komínu v rychlosti narazil.
Udělal jsem křížeček, ke komínu zamával,
už vím že zbytečně jsem se nenamáhal.

Přišel k nám Ježíšek, Santa už je tuhej,
za posledních deset let dopad takhle už druhej.
I já vám krásné Vánoce přeji,
přitom se Santovi tiše směji.
Autor Křemen, 20.12.2014
Přečteno 440x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí