...k Novému Jáhru

...k Novému Jáhru

Anotace: ......

Nechci psát „ hehe “ na konec roku
ani na začátek Nového !
Bylo to krásný a nebylo zbytí
Co s tím naděláš hochu ?

V telce tancují „Božská těla“
vlastně se na nic nedíváš
Pokecáš s kámošem
po rádiu (skype) trochu
a vůbec na nic nenadáváš !

Předsevzetí ?
Žádný !
Padni komu padni....
Bilance ?
Uspokojivá....
Panáka Rumu nezklame !
Autor v.hercik, 31.12.2014
Přečteno 390x
Tipy 2
Poslední tipující: Sebastian Alex
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí