Petrův zdar

Petrův zdar

Anotace: Rybářům i ostatním

.

Kolínko a žoužel k tomu
to by bylo u sta hromů
aby rybu kapitální
z vody vytáh‘ v době hájní

Jedno, dvou či trojháček
vlasec s káčou a klacek
plotička je nastražena …
… ale hele támhle žena!

Rybáři už rudnou líce
ta dívka má super plíce
hned vzdává hru na schovku
odhaluje růžovku

Snad ho ryba nezajímá
soustřeďte se, co jí snímá
na hrdle má blesky z plechu
rybář myslí na neplechu

Babu nechá na břehu
nahazuje za běhu
na vlasci se něco třpytí

ach můj milý, dobrý Bože

je to třpytka z její brože!

.
Autor Zasr. romantik, 06.01.2015
Přečteno 613x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, Stela, enigman, PangurBaan, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí