V metru

V metru

Anotace: Pro jednu děvčicu. Asi to humorné není, ale já se trochu zasmál .

Viděl jsem jednou v metru
samotnou závodní tretru
bylo to jak v retru
už ji mám v svetru

píchá mě do kůže
kráčím přes kaluže
nikdo mi nemůže
kdo mi teď pomůže?

a tak jsem si řekl
na kolena klekl
průvodčí se lekl
a hned se vzetkl

No, a já ?
Jsem utekl .
Autor Šantir, 20.01.2015
Přečteno 525x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí