Vložky

Vložky

Anotace: ,,,,,,

Slídil jsem tuhle
jako pes u sámošky
Z popelnice se na mne šklebila
rezervní vložka
do ponožky
Napíchl jsem jí
zručně na klacík,
vložil do žebradla...
hmm, za co lidi utrácí!

Honosím se nyní
vložkou do ponožky pravé
hledám k ní ségru
abych měl obě
Dobře jím to bude slušet v páru
až obléknu je
k Novému Jáhru
Autor v.hercik, 02.02.2015
Přečteno 423x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí