Konzumace

Konzumace

Anotace: Přicházej, přežer se, odcházej, poblij se....

Opiju se,

přežeru se,

umyju se

pobliju se.

 

co přichází

z nesnází?

nevím,

ale co přichází i odchází.

 

Opiju se z nesnází,

umyju se u hrázi,

přežeru se,

když přicházím

a pobliju se

když odcházím.

 

Autor greenus, 22.07.2015
Přečteno 395x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí