Těžký život zemědělce

Těžký život zemědělce

Anotace: báseň kratšího rozsahu určená především pro pobavení

Maká borec na poli,
s bramborama zápolí.
Hrudka sem, hrudka tam,
"Však jen počkej, já ti dám!"

Borec prská, mumlá, kleje,
krumpáčem se rozmachuje.
V tom však sysel Všudybyl,
sváču v kapse zavětřil.

Připlížil se k borcovi,
hop a kous ho do nohy.
Chlap se lek a uskočil,
krumpáč přitom upustil.

Borec se brání, řve a křičí,
přetáhl to zvíře tyčí!
Smutná zpráva pro všechny sysly,
Všudybyl zemřel kvůli müsli.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Uběhla chvilka krátká,
než zvířátka dorazila.
Pomsta bude sladká!
Chlapa v lese uvařila.
Autor Leo, 08.11.2015
Přečteno 512x
Tipy 1
Poslední tipující: čiči
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pobavila ;-)

08.11.2015 22:09:35 | čiči

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí