Pedro

Pedro

Anotace: I s kloboukem

 

 

Žvejká žvejká 
hubou hejbe 
prý chce přestat 
že to nejde? 
Nevadí, tak třeba příště 
ještě krabku, pytlík 
slyšte! 

Nekouřím a alkoholu 
neholduju 
jenom spolu já a žvejka 
jdeme stále 
neškodím a neustále 

…....(po odvykačce).... 

najednou víc věcí stíhám 
pantem pohnout už se shýbám 
pro papírek obal pestrý 
ekoduch můj nikdy nespí 
bdí a dává pozor dycky 
do kabelky lakonicky 
sáhnu jen tak po paměti 

neodolám a už letí 
instinktivně mezi rety 
to je lábuž 
sladké světy 
neznámé a cizí kraje 
stačí kousnou a chuť zraje 
roste sílí 
vulkán blaha 
neodolat marná snaha 
je to zpátky 
svět se směje 

a jsem šťastná 

žvejka že je

Autor čiči, 14.11.2015
Přečteno 518x
Tipy 1
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí