Jak šel šneček za kurvama

Jak šel šneček za kurvama

Anotace: Šneček býval pěkný chlípník, ochmelka a co já vím ještě, teď nepije, nekouří, v ruce drží kleště, kladívko i smeták, je to prostě kutil, ten minulý život se mu zhnusil.:-)

Dostal šneček velké choutky, šnečková je u tchýně,
je středa, sex musí být povinně.
Bude spáti u rodičů, a šnek má volný večer, na Václavák vešel.
V kapse měl i kondomy, to aby domů něco nepřines,
na rohu vidí jednu blondcku, na druhém kurev babinec.

Náhle výčitky ho doběhly, nechce zradit pro štětku svojí milou,
navíc ON to vidí, bylo by to velkou chybou.
Pak chvilku ještě přemýšlel, jaké důsledky by mohly nastat,
a tak chytil rychlý gumy, a do Nuslí zajel chlastat.

Pívo už mu nechutnalo, už měl svoje vypité,
na účtenku napsal, své věty rozvité.
Místo cíga tužku drží, múza mu hladí vlas,
lepší krásná múza, nežli děvky, chlast.
A tak tužku přitlačí k papírku, a píše, a píše, básnička je za chvilku.

Dostal šneček velké choutky ...
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 27.11.2015
Přečteno 637x
Tipy 1
Poslední tipující: adaj
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí