Vodnická

Vodnická

Anotace: ...

Ty náš milý vodníčku,
studenou máš vodičku,
opět přišla chladná zima,
tebe čeká zase rýma.

 

Tiše šeptám Zuzaně,
vodníka mám ve vaně,
napustíme teplou vodu,
zajistíme mu pohodu.

 

Účty hravě zaplatí,
vodníci jsou bohatí,
drahé perly doma mají,
za pomoc je rozdávají.

 

Zuzana se usměje,
hned mu vodu přihřeje,
nevěř, milý, na ty bludy,
český vodník je moc chudý.

 

Pak nám řekl vodníček,
přinesu pár rybiček,
vaši péči splatím hravě,
ve filmu mám roli právě.




Autor Psavec, 16.12.2015
Přečteno 404x
Tipy 2
Poslední tipující: Akrij8, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí