Bubák

Bubák

Anotace: Narazil.

Povídal nám jednou Vasil,
na půdě, že bubák strašil,
mladá Anča se ho lekla,
málem sebou na zem sekla.

 

Probrala se ale rychle,
překazila jeho pikle,
a že byla rázná děva,
nandala mu zprava, zleva.

 

Bubák byl moc překvapený,
neznal on kurážné ženy,
prchal pryč a hledal díru.
na tu ženu neměl sílu.

 

Smutně bubák dělá bubu,
obklad dává si na hubu,
trapná pro něj historie,
Anča je prý satorie.

 

 U ševce teď bubák straší,
ševcová mu nosí kaši,
je to bezva strašeníčko,
když lehnou na kanapíčko.



Autor Psavec, 02.01.2016
Přečteno 727x
Tipy 3
Poslední tipující: Nikytu, boneslash
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výborná básenka. A ta druhá sloka, ta je bezkonkurenční! :-D :-D

27.01.2016 20:55:19 | Nikytu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí