Když si tě pívo představím

Když si tě pívo představím

Anotace: Parodie na Klusův song: Když si tě dívko představím

Sbírka: Stejně nás život láká

Když si tě pívo představím
jak tam ležíš
v sudu dnes naraženým
chci ti být blíž
vím kdy a vím kam
mám teď jít
já se z té žízně dostanu
chci tě pít

Není pozdě není brzy
do hospody každý den
chlastání mě neomrzí
když jsem žízní zasažen

Není pozdě není brzy
do hospody každý den
chlastání mě neomrzí
když jsem žízní zasažen, zasažen

Utkám se znovu s obsluhou
pomalou
vydám se napříč hospodou
za pípou
až tvoje pěna krýgl
naplní
ukážu štamgastům fígl
tak je oslním

Vychlastá na ex ostravu rezavou
vychlastá na ex plzničku rezavou

Když si tě pívo představím
jak se točíš
žízní se na dlouho zabavím
už jsem ti blíž
vím kdy a vím že sám
musím za tebou
já se z té žízně vysekám
játra mě zebou

Není pozdě není brzy
v hospodě jsem každý den
chlastání mě neomrzí
když jsem žízní zasažen

Není pozdě není brzy
v hospodě jsem každý den
nikdy mě to neomrzí
když budu žízní zasažen, zasažen
Autor osztravak30, 19.02.2016
Přečteno 570x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Paráda :)

06.04.2016 16:47:11 | janhauser

wááááw. to je dobrýýýýý:-)))

24.02.2016 11:33:58 | tvořilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí