BombaSýr

BombaSýr

Anotace: i tak by to mohlo být :-)

BombaSýr

 

Život je dnes plný změn.

Nastal u nás nový trend.

Běhání je krásná věc.

Přes hranice, přes kopec.

 

Jsem Kunta Kinte ze Sýrie

Snad mě nikdo nezabije.

Běžím, běžím dechu nemám

Do Německa cestu hledám.

 

Až dorazím na místo, najdu si buňku nějakou

A potom na jisto, vydám se cestou správnou.

Vestičku obleču náložema zdobenou.

Proliju krev Němců do ruda barvenou.

 

Mohamed nade mnou bude stát

I když budu umírat.

Části mého těla budou všude lítat

Celý svět jen na mě bude se dívat…

Autor Desktop_men, 24.02.2016
Přečteno 442x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí