Reklama

Reklama

Anotace: No kdo nemá reklam plný zuby

Zapnu si teď televizi, udělám si pohodlí.
Hned tam chlapa chtějí zabít, radši ať se pomodlí.
Bouchačku mu k hlavě dají, bum a je tu reklama.
Samé krámy nabízejí, s úsměvem jak Obama.
Na primě hned vidím Horsta, prý leštidlo na vrata.
Na nově zas nabízejí, žrádlo jen pro zvířata.
První, druhá, čtvrtá, pátá, to mě tedy nasralo.
všichni už to nejspíš víme, co pak asi nastalo.

Chytil jsem tu televizi, ta hned letí z okna ven.
Tu už ani nezachrání ten váš slavný slavný suprmen.
Chytil jsem tu televizi, ta hned letí jenom dál.
Kdopak by se na to všechno, pěkně krutě nenasral.

Nabízejí mlýnky, nože, lámou se jak párátka.
Poté voláš ó můj bože, chřadne tvoje zahrádka.
Prý kvalitní pevné rýče, však litovat nebudeš.
V ruce zůstanou jen tyče, teď už houby poryješ.
Tak jsem si řek no jak chcete, jaké pak s tím trampoty.
Do háje s tím rychle jděte, dosti bylo dobroty.

Drapl jsem tu televizi, a ta letí rychle pryč.
Ještě že jsem zrovna neměl, v ruce pěkně tvrdou tyč.
Drapl jsem tu televizi, a ta letí krásně ven.
Poté mi pak připadalo, že je zase krásný den.
Autor safalub, 07.03.2016
Přečteno 706x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí