opilecká

opilecká

Anotace: Láska, to je mocná víla. Ale chlast, to je kurva čaroděj. :-)

chtěl jsem být jednou statný sokolik,
bohužel už je ze mně notoryk.
Neříkám že to snadné není,
měl bych se dát na léčení.
Tak výčepní přines sparty,
přiložím ti něco na rty.
Pak roztáhni ty své nohy,
k hříchu já mám prostě vlohy.
Že je krásná ať si tleská,
po pivu je každá hezká.
A když přijde na rumy,
budem si hrát bez gumy.
Poté ji to hodně mrzí,
přijde dítě, otec zmizí.
Proto se to nevvyplácí,
vždy když píchaj ožralí.
Z života se něco ztrácí
a srdíčko zabolí.
S kamarády škopek dáme,
ani se nenudíme.
Občas rádi zabékáme,
když se domů vracíme.
Kdo neví ať pomlčí,
přesto nás to baví velice.
Když nám chodník nestačí
a hubou ryjem silnice.

Autor safalub, 08.03.2016
Přečteno 521x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí