návrat z města

návrat z města

Anotace: .....

Tolik aut a těch lidí
vždyť člověk nic nevyřídí
zapomněl jsem odbočit
nemám se kde vymočit

zaparkovat nemožné
a všude všechno totožné
támle ženská za volantem
do mobilu mele pantem.

tak už postav na kafíčko
a dej mi velkou pusu
jsi tak trochu nahniličko
vykašli se na tu husu

Výsledek obrázku pro parkování obrázky

Autor Akyš, 16.05.2016
Přečteno 311x
Tipy 3
Poslední tipující: bogen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...líbí se mi, dobře vyjádřený pocit z města...;-)

16.05.2016 23:04:19 | bogen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí