Pozor na lysohlávky

Pozor na lysohlávky

Anotace: Příliš silný elixír.

Letí jaga na koštěti,
zpívá divné písničky,
nevyhnula se káněti,
mlsala dnes houbičky.

Zatočila příliš prudce,
narazila do dubu,
káně lesní je ten škůdce,
tvrdě spadla na hubu

Spravit koště, to se nedá,
kouzla na to nestačí,
lysohlávky baba hledá,
má jen odvar z bodláčí.

Autor Psavec, 23.05.2016
Přečteno 469x
Tipy 5
Poslední tipující: Květka Š., vojtaz, el sereno, MARKO
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co by pěšky chodila?
ještě by se ztratila.
Naskočila do tramvaje,
na ponorku si s ní hraje.
Vzpomínek má pouhé střípky.
To jsou ale divné hříbky!

03.08.2016 11:38:44 | SimonaKarlova

:) :) :)

23.05.2016 21:53:21 | MARKO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí