Osoba blízká

Osoba blízká

Anotace: -

Osoba blízká,
do dveří tříská,
dostala po cestě z nenadání,
akutní střevní porouchání,

osoba blízká,
křičí a píská,
průšvih se blíží,
klečí před spíží,

osoba blízká,
problémy získá,
nechutný zátah,
jak v cirkuse zápach,

osoba blízká,
na pohled z blízka,
studem se pýří,
víc nežli upíři.
Autor D3dl0z3R, 13.06.2016
Přečteno 453x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, vojtaz, Špáďa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zejména veršovánky jen na pouhé pobavení vyžadují dotažený rytmus.
Zkus si s ním ještě chvíli pohrát. Ale rozveselils mne.

13.06.2016 18:11:37 | Špáďa

to jsem rád :)

13.06.2016 18:50:07 | D3dl0z3R

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí