=Muškáty

=Muškáty

Anotace: --:-)--

 

---

Chodí rád ulicí
když se zvolna stmívá
rád by pozdravil každého
kdo se z okna dívá
před jedním domem
dnes zůstal stát
a té co se z okna vykloní
asi by chtěl něco pošeptat.

 

Snad neprší...
ten muž se diví
pár kapek mu padá do vlasů
promiňte,
slyší tu milou dívku…
zalévám si muškáty pro krásu
a jak vás pod oknem vidím
jste nějak zasněný
za tu vodu se trochu stydím
opravdu,věřte mi.

 

Než se ten muž nadál
ona vedle stála
šaty z hedvábí,trochu se smála
z krku si sundá šátek
„můžu vás pane osušit“?
A on?
Kdyby snad byl pavouk
chtěl by si ji do své sítě uložit.
Pak se spolu na schůdky u domu
jen tak posadí
a on ji svým pavoučím sněním
do usměvava naladí…

 

Bylo anebo nebylo

kdo ví
----------------

Autor Květka Š., 27.06.2016
Přečteno 345x
Tipy 4
Poslední tipující: Kett, Fany
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí