Nebojácná děva

Nebojácná děva

Anotace: Narazili.

Přepadnuli zbojníci,
mladou dívku v ložnici,
ona se však nebojí,
úsměvem je odzbrojí

Ráno se pak zbojníci,
těžce vlečou ulicí,
vypadají prabídně,
koukají dost nevlídně.

Přiznávají společně,
svoji prohru na slečně,
na dům dali znamení,
zde je zákaz loupení.

Autor Psavec, 10.07.2016
Přečteno 401x
Tipy 7
Poslední tipující: Dreamy, MARKO, Květka Š., Frr, Petbab, Fany
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jejich kapitán to psal pro své podřízené

10.07.2016 12:10:15 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí