Hluboko uvnitř

Hluboko uvnitř

Anotace: Specifické tužby anonymní sousedky.

Sbírka: Výkřiky

Hluboko uvnitř rudého domu
dupalo kdysi padesát slonů.
Dupali, dupali, troubili silně,
sousedka vždycky se rosila vilně.

 

Pravím, co rosíš se jak dvanáctka chladná,
s takovým slonem ta noc není ladná.
Dupe a troubí, že bych se lek,
po něm však zbývá jen mastnej flek.

 

Nevíš, co mluvíš, nešť, kruť si hlavou,
když dávno ty našel sis svou tygří pravou.
Tygr můj sice je ladný a pružný,
však netroubí, nedupe, neplní tužby.

 

Nač tygr bez zubů, se zvadlým ocasem,
když slon má chobot a sílu pod pasem?
A že výš vyletí ručička váhy?
Radši ten mastnej flek než málo vláhy.

 

Hluboko uvnitř rudého domu
dupalo kdysi padesát slonů.
Dupali, dupali, troubili silně,
sousedka do dveří skočila pilně.

Autor Aleera Darkness, 14.07.2016
Přečteno 731x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí