Brejlovec

Brejlovec

Anotace: Vyřešený problém.

Rozbila si kobra brýle,
do stromu když vrazila,
nesyčela zrovna mile,
hodně totiž zuřila.

K optikovi nyní spěchá,
snad ji rychle pomůže,
prodavač se ale leká,
prý posloužit nemůže.

Nejsou uši, milá dámo,
máte problém veliký,
pro vás to je jistě drámo,
proč viníte optiky.

Nakonec to vyřešili,
čočky ty to zachrání,
spokojeni oba byli,
kobra domů uhání.

Jméno teď  ji lidé změní,
nebude už brejlovec,
však podobné je tu znění
prostě kobra čočkovec.
Autor Psavec, 14.07.2016
Přečteno 700x
Tipy 4
Poslední tipující: vojtaz, Květka Š., Fany
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi jsem dítě, básnička je krásná :)

03.08.2016 11:26:07 | SimonaKarlova

Hezká básnička, určitě by se líbila dětem :-)!

15.07.2016 21:25:53 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí