Pesimistův příběh

Pesimistův příběh

Anotace: ***

Na písku hrál si,
trhal si vlasy,
z dětské už krásy
vyrostl asi…

Ve škole seděl,
do knížek hleděl,
tisíce neděl -
- a houby věděl.

Do práce chodil,
splašky se brodil,
pět kilo shodil,
mašli si hodil.

Teď stojí v nebi,
na krku bebí,
anděl se šklebí,
jak rána v lebi.

„Smůlu máš s Rájem -
- nemáš na nájem.
Tak spolu hrajem
Peklo má zájem…

Tak už to chodí,
dobro zlo plodí,
přece se rodí,
na jedné lodi.
Autor Bajaja, 02.08.2016
Přečteno 487x
Tipy 12
Poslední tipující: Frr, Philogyny1, Bánší, Fany, bogen, Lighter
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mé věčné dilema, povedené... :)

02.08.2016 18:57:19 | Philogyny1

...pěkná balada...spíš "lidský" příběh...;-)

02.08.2016 15:55:37 | bogen

Lehké, vtipné :-).

02.08.2016 14:49:05 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí