Mimozemšťan

Mimozemšťan

Anotace: ***

Jsem z jiné planety a mám ten dojem,
že se vám jevím býti snad strojem.
Já jsem však vážení velmi živ.

Kdybyste prosím tak laskaví byli,
alespoň z povinnosti se podivili
- třeba i později nežli dřív.

Tvořím proud slz a ženu je okem,
nejdříve tryskem a potom krokem
- nějak to na vás nemá vliv.

Tak tedy dobrá, nestačí náznak…
Hulákám naplno „život je zázrak!“
Život je vážně velký div!

Kdosi se ohlíd a rukou mávnul,
Kdosi se ušklíb, než za roh zahnul,
A já dal dalších sedm piv.
Autor Bajaja, 04.08.2016
Přečteno 493x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Jenda P., Fany
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Upřímné dílko.

25.11.2021 12:35:18 | mkinka

Výborně jsem se pobavila :-), vtipný :-)!

04.08.2016 08:42:02 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí