Činčily z Chile

Činčily z Chile

Anotace: Rychlovka pro radost

Činčily čilé

čistě ledabylé

čí jsou ty chvíle

radosti čiré?

Činčily myli

červeným chilli
čekali, neuschly

čarovně vyly

 

Činčily rozváté

čajíkem o páté

čekají na patě

čestně a huňatě.

 

Čili ty činčily

čardáše tančily

čabajku zbaštily
celkem se bavily


Šťastné to činčily

Či?


Chinchillin 

Autor Rytier Dave, 16.09.2016
Přečteno 377x
Tipy 3
Poslední tipující: Ormissia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Načinčaná hříčka... příklad možností jazyka...

16.09.2016 13:21:10 | aravara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí