Ošklivá kočka

Ošklivá kočka

Anotace: Každodennost mě a mojí ošklivé kočky

Ošklivá kočka se na mě něžně culí,
když se k ovladači tulí
a jen málo stačí,
vztáhnout ruku k ovladači
a už se mračí.

Ošklivá kočka mě má hodně ráda,
když se za mnou něžně vkrádá
do pelíšku. Ohyzdný můj smíšku,
ze skořápek citu
moji realitu skládá do mozaiky.

Prý po vzoru Lajky
vyletíme do vesmíru,
dva soudruzi míru oškliví jak noc.

A dřív, než poletíme zpátky,
uděláme díru drápky
do fabriky vesmíru,
nám nešili ho na míru.

Má ošklivá kočka se
tulí jenom ke mně, jemně
a taky tvrdí, že psi smrdí.
Autor Clauson, 24.09.2016
Přečteno 606x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí