Řezník-lidojed

Řezník-lidojed

Anotace: maso

Krájím, krájím rád žeru lidi,
rodina se mnou matka se stydí.
Z člověka kýtu z vola plecko,
žerem velké žerem i děcko.
Kilo sádla z přežrané tchýně,
žerem maso a trochu dýně.
Hnátu z tchána zabalim pěkně,
levně prodám maso už měkne.

Krájím, krájím dětské prstíky,
přidám ořech přidám i fíky.
Lidi žeru na zbytek seru,
levně prodám sousedovu dceru.

Krájím, krájím původčí z vlaku,
žeru střeva a drtím lebku.
Přišla dcera obědvá taky,
na večeři budem mít soseda s raky.
Pakm nastanou orgie, hrmadný grupáč,
děda je nejlepší používá krumpáč.
Pak zase práce, prodávám maso,
na další bezďáky jsem připravil laso.
Autor Boendelin, 12.02.2007
Přečteno 487x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

:d

12.02.2007 16:39:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí