Moje nehoda

Moje nehoda

Anotace: Na té svojí koloběžce mohl jsem se zranit těžce.

Na té svojí koloběžce
mohl jsem se zranit těžce.
Sjížděl jsem na novou stezku
koloběžka ustřelila a tak v blesku
trefila mě do kolena
ta pitomá šotolina.

Když jsem used na lavičku
koukám, že mi z kolena
teče ňáká červená.

Naštěstí tu seděl přítel Jarda,
zvaný Myšák,
ten rukou do kapsy sáh
podal mi kus harmasánu
„Přilep si to na tu ránu.“

Po nějaké chvíli jsem se velmi podivil,
že ten kousek panapru to krvácení zastavil.
A tak díky Jardovi a jeho rychlé pomoci
neskončil jsem v nemocnici
a nedejbože v márnici.
Autor LapkaK4B, 27.10.2016
Přečteno 450x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, CoT, Ormissia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jako bych se viděl

28.10.2016 00:00:56 | CoT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí