Pavouk v bytě

Pavouk v bytě

Anotace: Naši spolubydlící.

Leze pavouk po stěně,
žena doma ječí,
vypadá dost stísněně,
tak se rumem léčí.

Brzy potom viděla,
tarantulí řadu,
vysvětlit to nechtěla,
v rumu vidím zradu.

Pavouk zatím v poklidu,
pavučinu dělá,
nechci být za nelidu,
práce je to skvělá.
 

pokoutník domácí

Autor Psavec, 23.11.2016
Přečteno 535x
Tipy 8
Poslední tipující: Mácha, MARKO, Iva Husárková, Nikita44, enigman, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo u mě mají pavouci ráj, jen občas je přestěhuju jinam...

25.11.2016 19:13:24 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí