Malá roztomilá kočička

Malá roztomilá kočička

Anotace: Jednou v neděli v pravé odpoledne slunce svítilo na zápraží a vše kolem zářilo barevně na protí v...

Jednou v neděli v pravé odpoledne
slunce svítilo na zápraží
a vše kolem zářilo barevně
na protí v domě kočka za oknem seděla
a na nás dva hleděla

A tiše si říkala
co to tam dělají na té lavičce
proč nevěnují pozornost mě
roztomilé kočičce

Já si tu jen tak ležím
a když mám náladu do spíže
běžím
tam si chytnu myšičku
a potom usínám zase v klidu
v pelíšku

A vůbec nejsem žádné kotě v botě
znám každou díru v plotě
a každé odpoledne smutně koukám
jak kluci tam dávají kytky holkám
a potom sednou si na tu proklatou lavičku
místo aby mi podrbali hlavičku

líbají svá děvčata
hubená ,vysoká
malá a taky prsatá
a já tiše závidím
pozoruji jejich stín
jednou se na mě však usmálo štěstí
byl večer
asi kolem půl šestý
přišel za mnou sousedův kocour

Zdali spolu zajdeme na procházku
tam ke kočíčímu plácku
byla sem šťastná že někomu
mohu dělat jeho krásku

A tu stejnou noc tak vznikli
naše koťata
malinká
a celá chlupatá
Autor Pajalord, 08.12.2016
Přečteno 403x
Tipy 1
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí